Kosten

Voor de mantelzorger

De mantelzorgmakelaar is een professionele, goed-opgeleide dienstverlener, die tegen een marktconform tarief werkt.

Een groot aantal zorgverzekeraars kent in de aanvullende zorgverzekering een vergoeding voor ondersteuning door een geaccrediteerde mantelzorgmakelaar. Toestemming vooraf is bij de meeste zorgverzekeraars vereist.

Op de website van de Beroepsvereniging vind je een overzicht per zorgverzekeraar  www.bmzm.nl.

Voor de professional

Zoekt u een mantelzorgmakelaar om een uitgebreid intakegesprek thuis bij de mantelzorger of zorgvrager te houden? Ik kijk breed naar de domeinen zorg, welzijn, wonen, werk en inkomen en maak een analyse en een Plan van Aanpak. Ook is het mogelijk om mij voor een aantal uren als casemanager in te schakelen.

Een mantelzorgmakelaar wordt bij steeds meer zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Vooraf is vaak toestemming van de zorgverzekeraar nodig. In het andere geval kunnen wij een all-in vergoeding afspreken.

 

Voor de werkgever

Ik kan u het volgende aanbieden:

  • Een kennismakingsgesprek, waarbij ik u informeer naar de mogelijkheden om een mantelzorgvriendelijk beleid te gaan voeren. Misschien doet u dat al heel goed?
  • Voorlichtingsbijeenkomsten voor uw personeel.
  • Individuele gesprekken met mantelzorgers. Vooraf kan worden gekeken of de mantelzorger of zorgvrager een budget vanuit hun zorgverzekering beschikbaar hebben.
Ik informeer u graag over de mogelijkheden, mijn aanpak en mijn tarieven.

Stuur mij een e-mail of bel 06 – 434 15 599.

.

Vestiging

Krimpen aan den IJssel