Kosten

Voor de mantelzorger

De mantelzorgmakelaar is een professionele, goed-opgeleide dienstverlener, die tegen een marktconform tarief werkt.

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt vanuit de aanvullende zorgverzekering  ondersteuning door een geaccrediteerde mantelzorgmakelaar. Toestemming vooraf is bij de meeste zorgverzekeraars vereist.

Op de website van de Beroepsvereniging voor Mantelzorgmakelaars vindt u een overzicht van de voorwaarden en budgetten per zorgverzekeraar  www.bmzm.nl.

Voor de professional

Zoekt u een mantelzorgmakelaar om een uitgebreid intakegesprek thuis bij de mantelzorger of zorgvrager te houden? Ik kijk breed naar de domeinen zorg, welzijn, wonen, werk en inkomen en maak een analyse en een Plan van Aanpak. Ook is het mogelijk om mij voor een aantal uren als casemanager in te schakelen.

Een mantelzorgmakelaar wordt door steeds meer zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Vaak is vooraf toestemming van de zorgverzekeraar nodig. Of u kunt mij inschakelen voor een afgesproken budget. 

 

Voor de werkgever

Ik kan u het volgende aanbieden:

  • Een kennismakingsgesprek, waarbij ik u informeer over mantelzorgvriendelijk beleid. Misschien doet u dat al heel goed en stelt u prijs op erkenning door Werk&Mantelzorg?
  • Voorlichtingsbijeenkomsten voor uw personeel.
  • Individuele gesprekken met mantelzorgers. Vooraf kan worden bekeken of de mantelzorger of zorgvrager een budget vanuit hun aanvullende zorgverzekering beschikbaar hebben. Zie voor de voorwaarden bij Kosten.

Ik informeer u graag over de mogelijkheden, mijn aanpak en mijn tarieven.

Stuur mij een e-mail of bel 06 – 434 15 599.

.

Vestiging

Krimpen aan den IJssel